Constructie management

Voor wie?

Uw organisatie werkt aan de winning van permanente energietoepassingen, zoals de winning van olie, gas of warmte energie.

Tijdens de constructie is veiligheid en het milieu een enorm belangrijk aspect. Daarom is erg belangrijk dat tijdens de constructie ook veilig en goed omgegaan wordt met straling en het transport van radioactief afval.

U zoekt daarom een tijdelijke Constructie Manager met brede kennis van Mechanical & Piping constructies én die eventueel ook kan optreden als toezichthoudend of coördinerend stralingsbeschermingskundig.

Wat biedt Protegcon?

Protegcon levert u een zeer ervaren Constructie Manager, die:

– De planning, het personeel, de coördinatie, het veiligheidsbeheer en de kwaliteit van het siteteam (inclusief onderaannemers) volgens contract uitvoert.

– De voortgang en de kwaliteit van de siteactiviteiten door het eigen personeel en de onderaannemers controleert en rapporteert.

– Ruime kennis heeft van Mechanical & Piping projecten en daardoor technische ondersteuning aan het team van de site kan bieden tijdens de bouwfase en technische vragen van en naar de klant kan coördineren en beantwoorden.

Olaf Grifhorst

+ HBO Werktuigbouwkundig

+ Stralingsbeschermingsdeskundige op het niveau van coördinerend deskundige (SBD-CD), voorheen bekend als stralingsdeskundige level 3

+ Toezichthoudend medewerker stralingsbescherming (TMS), voorheen bekend als stralingsdeskundige level 5B

+ VOL-VCA

+ VOP NEN-EN 5011

+ VOP NEN 3140

Neem contact op voor beschikbaarheid